ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Σε επαφή με Μαχρέζ

Ρεάλ: Σε επαφή με Μαχρέζ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Ριγιάντ Μαχρέζ, ως αντικαταστάτη του Γκάρεθ Μπέιλ, όπως και λόγω της λειψανδρίας που υπάρχει στο ρόστερ των Μαδριλένων στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε επαφή με τον Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι, για να δει τη διαθεσιμότητα του Αλγερινού εξτρέμ, σύμφωνα με το γαλλικό Foot Mercato.

Ο 29χρονος Αλγερινός εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τους "πολίτες" μέχρι το 2023, με τους "μερένγκες" να τον ξεχωρίζουν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γκάρεθ Μπέιλ.

Επίσημη πρόταση πάντως στη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κατατεθεί, ενώ είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση των διοικούντων της αγγλικής ομάδας. Μπορεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να δήλωσε στην αρχή του καλοκαιριού ότι η Ρεάλ δεν θα κάνει πολυδάπανες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο οι αποχωρήσεις των Όντεγκααρντ, Χακίμι και Χάμες Ροντρίγκες, ο πρώτος με δανεισμό στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι άλλοι με κανονική μεταγραφή σε Ίντερ και Έβερτον αντίστοιχα, αλλάζουν τα δεδομένα.

Μην ξεχνάμε φυσικά και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος "κάθεται" στο συμβόλαιο που έχει με τους πρωταθλητές Ισπανίας, και η συνεισφορά του είναι απειροελάχιστη σε σχέση με τις αποδοχές του. Ο Μαχρέζ είναι μια ιδανική περίπτωση και αυτό το δείχνουν τα στατιστικά του την περσινή σεζόν. Σε 33 συμμετοχές στην Premier League πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ, νούμερα άκρως ικανοποιητικά. Μένει να δούμε αν η Ρεάλ θα προχωρήσει περαιτέρω την υπόθεση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ