Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λούκα Γιόβιτς δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ, καθώς δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Ζινεντίν Ζιντάν στο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις αρχές Ιουνίου, η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς αντί 60.000.000 ευρώ από την Άιντραχτ. Ο Σέρβος επιθετικός εξαργύρωσε την εξαιρετική διετία με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας με μία μεταγραφή στους Μαδριλένους, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά.

ADVERTISING

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράγει η "Marca", υπάρχει ως σκέψη ο νεαρός φορ να δοθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ωστόσο, η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς οι "μερένγκες" έχουν επενδύσει στον Γιόβιτς και τον θέλουν ως μπακ απ του Καρίμ Μπενζεμά. Όπως και να έχει, αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, αφού βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

ADVERTISING

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez