ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Στα υπόψιν ο Λουκάκου

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarter finals soccer match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at Duesseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarter finals soccer match between Inter Milan and Bayer Leverkusen at Duesseldorf Arena, in Duesseldorf, Germany, Monday, Aug. 10, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ρεάλ εξετάζει την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου της Ίντερ. Οι Μαδριλένοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον Ρομέλου Λουκάκου της Ίντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le10Sport. Βέβαια οι Μαδριλένοι δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιον επιθετικό σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί στην ομάδα υπάρχει ακόμη ο Καρίμ Μπενζέμα. Ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός είναι ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής της ισπανικής ομάδας, ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αναγκάζοντας τη Ρεάλ να βγει στην αγορά για τον διάδοχο του, ο οποίος θα είναι νεώτερος.

Δεύτερον γιατί ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην απολογιστική συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ότι η ομάδα δεν θα κάνει δαπανηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2024, ενώ οι “νερατζούρι” δεν θα τον πουλήσουν φτηνά, καθώς τον αγόρασαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 74.000.000 ευρώ. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πρώτοι στόχοι της Ρεάλ για την επίθεση είναι οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Κίλιαν Εμπάπε, με τον Βέλγο επιθετικό να έπεται.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ