ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Χάαλαντ, ο εκλεκτός του Ζιντάν για τη φανέλα με το Νο 9

Erling Haaland del Borussia Dortmund celebra tras anotar un gol en el partido de la Bundesliga contra Werder Bremen, el sábado 22 de febrero de 2020, en Bremen, Alemania. (Peter Steffen/DPA via AP)
Erling Haaland del Borussia Dortmund celebra tras anotar un gol en el partido de la Bundesliga contra Werder Bremen, el sábado 22 de febrero de 2020, en Bremen, Alemania. (Peter Steffen/DPA via AP) PETER STEFFEN/DPA VIA AP

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κέρδισε τη μάχη με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και σύμφωνα με την Marca είναι ο μεγάλος άμεσος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για τη γραμμή κρούσης της.

Η Ντόρτμουντ φαίνεται πως έκανε από τα πιο επιτυχημένα deals των τελευταίων ετών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αποκτώντας έναντι 20.000.000 ευρώ τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως η ομάδα της Βεστφαλίας μόνο σίγουρη δεν μπορεί να αισθάνεται πως θα φοράει για αρκετά χρόνια ακόμα τα κιτρινόμαυρα ο Νορβηγός εκτελεστής.

Δεν είναι μόνο η Μπάγερν που φαντάζει ως μόνιμος εφιάλτης για την BVB έχοντας αρπάξει τα προηγούμενα χρόνια τους Γκέτσε, Λεβαντόβσκι και Χούμελς, καθώς στο παιχνίδι για τον 19χρονο μπόμπερ είναι έτοιμη να μπει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η Marca, με την μαδριλένικη εφημερίδα να έχει τον Χάαλαντ στο πρωτοσέλιδό της και τον εξής τίτλο: "Όταν όλα θα έχουν περάσει (σ.σ. με τον κορονοϊό) η Ρεάλ θα χτυπήσει την πόρτα για ένα 9άρι".

Και συμπληρώνει στο πρωτοσέλιδο τα εξής: " Ο Χάαλαντ είναι το φαβορί καθώς είναι ένας σκόρερ που διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, με τον Ζιντάν να μην εμπιστεύεται πλέον τους Γιόβιτς και Μαριάνο".

Στο δημοσίευμά της δε, η εφημερίδα προχωράει σε ανάλυση των δεδομένων και καταλήγει στο ότι οι Γιόβιτς και Μαριάνο έχασαν τις ευκαιρίες τους, με τους μερένγκες να αναζητούν ομάδες για να τους δώσουν για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, έχοντας απογοητευεί από την προσφορά τους ως τώρα σε συνάρτηση με τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν για να φορέσουν τα λευκά.

Ρεάλ: Χάαλαντ, ο εκλεκτός του Ζιντάν για τη φανέλα με το Νο 9

Από εκεί και πέρα, τονίζεται η ανάγκη να βρεθεί ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα για να πάρει λίγο από το βάρος που έχει φορτωθεί στους ώμους του Μπενζεμά εδώ και δέκα χρόνια στη γραμμή κρούσης, ενώ γίνεται σαφές πως ο 19χρονος Νορβηγός είναι αυτή τη στιγμή η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Τόσο γιατί η τιμή του δεν θεωρείται απαγορευτική (υπάρχει η εκτίμηση πως θα πέσει κάτω από τα 75 εκατομμύρια ευρώ σε μερικούς μήνες), όσο και γιατί οι άλλοι τρεις παίκτες που μπήκαν στο στόχαστρο, παρουσιάζουν "επιπλοκές" ως προς την απόκτησή τους.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα καλύψει θέση ξένου, ο Νεϊμάρ δεν έχει την αποδοχή όλων των ανθρώπων της διοίκησης ελέω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του ενώ ο Εμπαπέ, που είναι διακαής πόθος του Ζιντάν, ναι μεν δεν ανανεώνει με την Παρί αλλά θα είναι δύσκολο να φύγει από αυτήν πριν από το καλοκαίρι του 2021.

Συνεπώς, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Ρεάλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ