ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Υποδοχή Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένουν για Αζάρ

Belgium's Eden Hazard during a Euro 2020 group I qualifying soccer match between Belgium and Scotland at the King Baudouin Stadium in Brussels, Tuesday, June 11, 2019. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Eden Hazard during a Euro 2020 group I qualifying soccer match between Belgium and Scotland at the King Baudouin Stadium in Brussels, Tuesday, June 11, 2019. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην Μαδρίτη ενόψει της επίσημης παρουσίασής του από την Ρεάλ και βιώνει ήδη εκδηλώσεις λατρείας από τους οπαδούς (PHOTOS+VIDEOS).

Είναι μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της το ολοστρόγγυλο ποσό των 100.000.000 ευρώ για να τον ντύσει στα λευκά, μετά από τους Ρονάλντο και Μπέιλ, και το γεγονός αυτό κάνει την αποψινή επίσημη παρουσίαση του Εντέν Αζάρ ξεχωριστή.

Πριν φτάσουμε όμως στο σημείο που ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα καλωσορίσει τον Βέλγο μεσοεπιθετικό στο νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, ο Αζάρ έχει πάρει ήδη μία πρώτη γεύση από την λατρεία των φίλων της Ρεάλ προς το πρόσωπό του.

Ρεάλ: Υποδοχή Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένουν για Αζάρ

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/6), με τον 28χρονο πρώην άσο της Τσέλσι να φτάνει το πρωί στην ισπανική πρωτεύουσα και να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην κλινική "Sanitas de La Moraleja", όπου γνώρισε την αποθέωση από φίλους των "μερένγκες".

Αρκετοί είχαν μαζευτεί έξω από την κλινική για να τον χειροκροτήσουν και ο Αζάρ θέλησε να τους ανταποδώσει την τιμή που του έκαναν, υπογράφοντας αρκετές φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ: Υποδοχή Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένουν για Αζάρ

Μένει να δούμε πόσος κόσμος θα βρεθεί στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" το βράδυ, με τον πήχη να έχει πάντως ανέβει πολύ ψηλά μετά το καλοκαίρι του 2009 και τους 80.000 που συγκεντρώθηκαν για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τους 60.000 προς τιμήν του Κακά.

Photo Credits: AP Photo/Olivier Matthys

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει δώσει 258 εκατ. ευρώ, παίρνει πίσω μηδέν
Ρεάλ Μαδρίτης: Μεντί, ο τέταρτος με 48.000.000 ευρώ
Γιόβιτς: "Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ