ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σέρχιο Ράμος: "Καλύτερα να δίνουν μία χρυσή μπάλα μόνο για τον Ρονάλντο και τον Μέσι"

Real's Sergio Ramos, gestures, after scoring his side's first goal , during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real's Sergio Ramos, gestures, after scoring his side's first goal , during the Champions League final soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid, at the Luz stadium, in Lisbon, Portugal, Saturday, May 24, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Σέρχιο Ράμος έδωσε συνέντευξη στον Ιβάν Ζαμοράνο και μίλησε για το μέλλον του, για το Clasico που έρχεται, για την επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ, αλλά και για τη χρυσή μπάλα που κατέκτησε ο Μέσι.

Ο Σέρχιο Ράμος παραχώρησε συνέντευξη στον Ιβάν Ζαμοράνο και μίλησε για το μέλλον του και για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, για την καλύτερη ανάμνηση που έχει από το Champions League, για το Clasico που έρχεται στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ αναφέρθηκε και στη χρυσή μπάλα που κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι.

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά την επιστροφή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχρισε και τον διάδοχό του, όταν αυτός θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

"Θα παίζω μέχρι να χαθεί το πάθος που έχω. Μέχρι τώρα έχω ακόμα πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο. Θα πάρω όσα περισσότερα μπορώ από το ποδόσφαιρο μέχρι να αισθάνομαι καλά. Φροντίζω τον εαυτό μου και ελπίζω να είμαι καλά για πολλά χρόνια ακόμη".

Για την καλύτερη ανάμνηση από το Champions League:

"Πιστεύω το γκολ που έβαλα στη Λισαβόνα είναι η ανάμνηση που με εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια σε προσωπικό επίπεδο. Άλλαξε την ιστορία και μας βοήθησε να πάρουμε τα τρία τρόπαια στη σειρά. Φυσικά ήταν σημαντικό λόγω της εξέλιξης του αγώνα. Τα τρόπαια του Champions League είναι σαν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να σου πω ποιο αγαπώ περισσότερο".

Για το Clasico:

"Και οι δύο ομάδες είμαστε σε καλή κατάσταση. Μας δίνει κίνητρο η Μπαρτσελόνα γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

Για την επιστροφή του Ζιντάν:

"Ο Ζιντάν είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και γνωρίζει πολύ καλά τη Ρεάλ. Φτάσαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο μαζί του. Γνωρίζει τις ανάγκες της ομάδας και πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση να επιστρέψει. Έδειξε θάρρος. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο και στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Είναι ο μόνος που μπορεί να παίρνει το καλύτερο από εμάς".

Για τον αντικαταστάτη του:

"Οι συγκρίσεις γενικά δεν είναι καλές. Υπάρχουν όμως πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Λιχτ θεωρώ πως θα είναι ο παίκτης του μέλλοντος".

Για τη χρυσή μπάλα και την κατάκτηση από τον Λιονέλ Μέσι:

"Θα μπορούσαν να δίνουν μία χρυσή μπάλα μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι και μία άλλη για τους υπόλοιπους. Στο τέλος ίσως να ήταν καλύτερο για το ποδόσφαιρο".

Photo Credits: AP / Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ