ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σέρχιο Ράμος: "Κάνουν θόρυβο διότι είμαστε πρώτοι"

Σέρχιο Ράμος: "Κάνουν θόρυβο διότι είμαστε πρώτοι"

Ο Σέρχιο Ράμος απάντησε στους επικριτές της ομάδας του και κυρίως σε εκείνους που θεωρούν ότι η Ρεάλ ευνοείται από τη διαιτησία.

Η Ρεάλ επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα με τέρματα των Βινίσιους και Ράμος και επέστρεψε στην κορυφή της La Liga, όπου είναι ισόβαθμη με τη Μπαρτσελόνα, αλλά υπερτερεί λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του 15χρονου, Λούκα Ρομέρο, με τους φιλοξενούμενους, που έσπασε κάθε ρεκόρ.

Ο Σέρχιο Ράμος απάντησε στους επικριτές της ομάδας του και κυρίως σε εκείνους που θεωρούν ότι η Ρεάλ ευνοείται από τη διαιτησία. "Κάνουν θόρυβο, διότι είμαστε πρώτοι. Όταν δεν ήμασταν στην κορυφή, δεν υπήρχαν τόσες δηλώσεις", είπε αρχικά ο κάπτεν των Μαδριλένων.

Μετέπειτα τόνισε πως "το VAR μπορεί να βοηθήσει, αλλά και να βλάψει. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για καταστάσεις που είναι προαποφασισμένες. Φωνάζουν για να δείξουν ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε τις διαιτητές που βρισκόμαστε στην κορυφή. Υπάρχουν άλλοι επτά τελικοί. Το πρωτάθλημα του κορονοϊού θα είναι μόνο ένα και θέλουμε να το κερδίσουμε για τον κόσμο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ