ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σίγουρος ο Βινίσιους ότι ο Εμπαπέ θα παίξει στη Ρεάλ και μάλιστα σύντομα

PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο 18χρονος Βινίσιους παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο και δήλωσε ξεκάθαρα ότι η στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο γαλλικό Telefoot ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος δεν εξέφρασε ως επιθυμία του να παίξει ο Κιλιάν Εμπαπέ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αλλά το παρουσίασε ως κάτι δεδομένο που μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σύντομα: " Το μέλλον του Εμπαπέ είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύντομα θα έρθει" είπε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος winger.

Βέβαια, εντός των δηλώσεών του σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο Ρίο, ο Βινίσιους έριξε και το αλατοπίπερο στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον Γάλλο σούπερ σταρ: " Δεν γνωριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μιλάμε στο Instagram και στέλνουμε μηνύματά ο ένας στον άλλο. Τον θαυμάζω γιατί έχει κερδίσει ήδη πολλούς τίτλους και αν έρθει σε εμάς θα είναι πολύ καλό".

Επίσης, ο Βινίσιους σημείωσε πως πέραν των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, όλοι οι ποδοσφαιρικοί φαν θέλουν να δουν τον Εμπαπέ να παίζει μπάλα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν: " Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων επιθυμούν τον Εμπαπέ στη Ρεάλ. Όλοι τον θέλουν εδώ σύντομα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό και μαζί μπορούμε να κερδίσουμε πολλά."

Οι ατάκες του πιτσιρικά Βινίσιους έχουν γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα ισπανικά Μέσα και μένει να δούμε αν θα καταλήξουν όπως η φωτογραφία του Μπενζεμά με τον Νεϊμάρ που οι "Μερένγκες" σύντομα διέρρευσαν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον "Νέι".

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ