ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χάμες Ροντρίγκες: "Θα ήθελα να ξέρω γιατί δεν παίζω"

Χάμες Ροντρίγκες: "Θα ήθελα να ξέρω γιατί δεν παίζω"

Ο επιθετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα μπορούσε να αποδείξει την ποιότητά του.

Συνέντευξη στην "Gol Caracol" παραχώρησε ο επιθετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 28χρονος Κολομβιανός βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί σε όλη την κριτική που υπάρχει προς το πρόσωπό του, όσο και για τον μειωμένο του χρόνο με τη φανέλα των "μερένγκες".

"Πολλά πράγματα που λένε για μένα είναι ψέματα. Ένα από τα πράγματα που με ενοχλεί είναι όταν μιλάνε για τον επαγγελματισμό μου. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να αποδεχθώ. Είμαι επαγγελματίας και γι' αυτό έφτασα τόσο ψηλά" τόνισε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Επιπλέον μίλησε για την σχέση του με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν: "Δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί του. Κάθε προπονητής έχει τις προτιμήσεις του. Έχουμε μία κανονική εργασιακή σχέση".

Όσον αφορά στην παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: "Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήθελα να είμαι σε μία ομάδα που θα μπορώ να δείξω την ποιότητά μου". Ο Χάμες Ροντρίγκες μετράει φέτος μόλις οκτώ συμμετοχές στη La Liga, όμως ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τον λόγο που δεν αγωνίζεται: "Είναι μία καλή ερώτηση, θα ήθελα να ξέρω το λόγο. Όταν έχεις βασικό κορμό, είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ