ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζέσους: Ο κόουτς της Φλαμένγκο "εκραξε" την ομάδα του για τον Ρέινιερ

Flamengo's head coach Jorge Jesus look on at the start of the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hussein Sayed)
Flamengo's head coach Jorge Jesus look on at the start of the Club World Cup final soccer match between Liverpool and Flamengo at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Hussein Sayed) AP

Η Ρεάλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του wonderkid, Ρέινιερ, αλλά ο προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας, Ζόρζε Ζέσους διαφωνεί για τα 30 εκατ. ευρώ που κοστολογείται ο παίκτης.

Ο Ζόρζε Ζέσους δεν άφησε ασχολίαστα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Φλαμένγκο να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του 17χρονου wonderkid, Ρείνιερ...

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο CMTV και τα έβαλε με την ομάδα του αναφορικά με το ποσό που φέρεται να έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στα δύο κλαμπ: " Ο Ρέινιερ δεν μπορεί να πουληθεί με 30 εκατ. ευρώ. Η Φλαμένγκο συνεχίζει να μην γνωρίζει πώς να κοστολογεί τους ποδοσφαιριστές" είπε χαρακτηριστικά ο Ζέσους.

Για τον Ρέινιερ ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, όμως τις τελευταίες ώρες τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει συμφωνία ο παίκτης να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό του Ζινεντίν Ζιντάν αντί του προαναφερθέντος ποσού.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ