ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν χάρισα το ντεμπούτο στον γιο μου, αλλά σε έναν παίκτη του ρόστερ"

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον γιο του, Λούκα, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ουέσκα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Τιμπό Κουρτουά και τον Κέιλορ Νάβας και να βάλει τερματοφύλακα τον γιο του, Λούκα, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ουέσκα στο Μπερναμπέου, που έληξε με 3-2 για την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, δεν θεωρεί ότι έκανε... χάρη στον 20χρονο, αλλά ότι χρησιμοποίησε απλά έναν παίκτη του ρόστερ της Ρεάλ και τίποτα παραπάνω.

"Δεν το βλέπω ότι χάρισα το ντεμπούτο στον γιο μου, αλλά σε έναν παίκτη του ρόστερ. Είναι ένας τερματοφύλακας με χαρακτήρα και προσωπικότητα, βρίσκεται στην ομάδα εδώ και χρόνια και είμαι χαρούμενος για εκείνον.

Είχαμε κάποια προβλήματα, ο Κουρτουά είχε έναν μικροτραυματισμό, ο Νάβας ερχόταν από υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και έτσι επέλεξα τον Λούκα", τόνισε ο Ζιντάν για να υπεραμυνθεί της επιλογής του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ