ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο"

Ζιντάν: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Σίτι για τους "16" του Champions League και άδραξε την ευκαιρία για να πλέξει το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί το πιο καυτό και συνάμα αμφίρροπο ζευγάρι της φάσης των "16" του Champions League και ένα από τα ντεσού αυτής της σειράς είναι το γεγονός πως κάθονται στον πάγκο τους δύο προπονητές που έχουν κατακτήσει μαζί πέντε Champions League από το 2009 μέχρι το 2019.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε ιστορία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Μπαρτσελόνα κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο το 2009 και το 2011 ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν προπονητής της Ρεάλ όταν οι Μαδριλένοι έγιναν η πρώτη ομάδα μετά την Μπάγερν (1974, 1975, 1976) που πανηγύρισε τον τίτλο για τρεις διαδοχικές χρονιές (2016, 2017, 2018).

Το 2020 ωστόσο θα χαμογελάσει μόνο ένας από τους δύο περνώντας στα προημιτελικά και ο άλλος θα αποχαιρετήσει πρόωρα τα όνειρα κατάκτησης του τροπαίου, με τον Ζιντάν να δέχεται ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ενόψει του αγώνα της Ρεάλ με την Μπιλμπάο και να στάζει μέλι για τον ομόλογό του της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα να παίξω απέναντί του. Έχω αγωνιστεί με αντίπαλο τον Γκουαρδιόλα αρκετές φορές.

Τον σεβόμουν πολύ ως ποδοσφαιριστή και τώρα ως προπονητή. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Με χαροποιεί το γεγονός πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι.

Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε κόντρα στην ομάδα του", δήλωσε ο Ζιντάν για τα δύο ματς της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι, με το πρώτο να λαμβάνει χώρα στις 26 Φεβρουαρίου στην Μαδρίτη και την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου στο Μάντσεστερ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ