ΡΟΜΑ

Corriere dello Sport: "O Μανωλάς βρέθηκε ήδη στην Νάπολη για να βρει σπίτι"

Roma defender Kostas Manolas, left, and CSKA midfielder Arnor Sigurdsson vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma defender Kostas Manolas, left, and CSKA midfielder Arnor Sigurdsson vie for the ball during a Champions League, Group G soccer match between AS Roma and CSKA Moscow, at the Olympic stadium in Rome, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η "Corriere dello Sport" αποκάλυψε πως ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο έδωσε τα χέρια με την Νάπολι για πενταετές συμβόλαιο αλλά έχει κάνει ήδη το ταξίδι στον ιταλικό Νότο για να κλείσει σπίτι.

Το όνομά του Κώστα Μανωλά έχει συνδεθεί μεταγραφικά τα τελευταία 3 χρόνια με ουκ ολίγα φημισμένα ευρωπαϊκά κλαμπ, μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, ωστόσο όλα δείχουν πως η ομάδα που θα είναι η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της απόκτησής του από την Ρόμα θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Νάπολι.

Η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League τη νέα σεζόν (η Ρόμα θα αγωνιστεί στο Europa League) αποτέλεσαν ισχυρά ατού των "παρτενοπέι" για να πείσουν τον 28χρονο διεθνή στόπερ να αφήσει την αιώνια πόλη, με την "Corriere dello Sport" να κάνει λόγο με σημερινό της δημοσίευμα για οριστική συμφωνία παίκτη και ομάδας.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη σε κυκλοφορία ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Νάπολι πρότεινε στον παίκτη συμβόλαιο ως το 2024 με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ, πρόταση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Ναξιώτη σέντερ μπακ.

Corriere dello Sport: "O Μανωλάς βρέθηκε ήδη στην Νάπολη για να βρει σπίτι"

Η εφημερίδα πήγε ωστόσο με το ρεπορτάζ της ένα βήμα παραπέρα, αφού αποκάλυψε πως ο Κώστας Μανωλάς εντοπίστηκε ήδη στην πόλη της Νάπολης, συνοδευόμενος από φίλο της απόλυτης εμπιστοσύνης του, με το σκοπό του ταξιδιού του να είναι να κοιτάξει 2-3 σπίτια για να καταλήξει στον τόπο διαμονής του τα επόμενα χρόνια.

"Εγώ πηγαίνω μόνο στην Νάπολι", φέρεται να ξεκαθάρισε ο Μανωλάς σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην Ρόμα για να τα βρει με την Νάπολι.

Από την πλευρά τους οι "τζαλορόσι" έχουν τραβήξει μία κόκκινη γραμμή ως προς τις απαιτήσεις τους, αξιώνοντας να τους καταβληθεί όλο το ποσό της ρήτρας (36.000.000 ευρώ) χωρίς να μπουν στη διαδικασία να ρίξουν την τιμή μέσω έμψυχων ανταλλαγμάτων που προτείνει η Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μανωλάς: Το πιο hot όνομα της Serie A πλησιάζει στη Νάπολι
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ