ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μάντρωμα" για τον Μανωλά και τους συμπαίκτες του για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν!

Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Ρόμα "αυτοκτόνησε" ποδοσφαιρικά στην Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι και αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει απόφαση για δραστικά μέτρα η διοίκηση των "τζαλορόσι". Διαβάστε το story.

Έγκλημα και... τιμωρία! Η Ρόμα έχασε "δικό της παιχνίδι" όταν δέχτηκε την ισοφάριση στην έδρα της Κάλιαρι στο 95ο λεπτό και μάλιστα σε μία φάση όπου η αντίπαλός της έπαιζε με 9 παίκτες (στο 94' είχαν αποβληθεί δύο παίκτες των "ροσομπλού") και το γεγονός αυτό άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην ομάδα της αιώνιας πόλης.

Η απώλεια βαθμών στην Σαρδηνία έχει φέρει πλέον τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο κοντά στην πόρτα της εξόδου (ο πρόεδρος Τζέιμς Παλότα εξωτερίκευσε τη δυσφορία του για το αποτέλεσμα από την Βοστώνη όπου βρίσκεται) ενώ στα ερχόμενα 24ωρα η ομάδα θα βρίσκεται σε... καραντίνα!

Και αυτό γιατί επιβλήθηκε το λεγόμενο "ritiro", με τους παίκτες να αποσύρονται στην Τριγκόρια και να αναμένεται να μείνουν στο προπονητικό κέντρο τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, όπου υπάρχει το ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για το Champions League (ακολουθεί ο αγώνας με την Τζένοα στο Ολίμπικό την ερχόμενη Κυριακή).

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που οι "τζαλορόσι" καταφεύγουν σε ένα τόσο δραστικό μέσο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στις 23 Σεπτεμβρίου μετά από την ήττα στην Μπολόνια.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ