ΡΟΜΑ

Ο άνθρωπος πίσω από το deal του Πόνσε

Ο άνθρωπος πίσω από το deal του Πόνσε

Διαβάστε στο Sport24.gr ποιος ατζέντης έκανε τη μεταγραφή του Έσε Πόνσε στην Σπαρτάκ Μόσχας και ποια η σχέση του με τον Ογκνιέν Βράνιες.

Ο Ντάνιελ Πόνσε έψαχνε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για τον γιο του Έσε, καλύτερο συγκριτικά με την Ελλάδα και εν τέλει ο Αργεντινός στράικερ επέλεξε τη Ρωσία για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας.

Σύμφωνα με το ρωσικό Τύπο τα χρήματα των Μοσχοβιτών ήταν εξαιρετικά, αφού ο 22χρονος θ' αμείβεται με 2.000.000 ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας του με το κλαμπ.

Πάμε όμως βαθύτερα στην υπόθεση, αναλύοντας ποια ομάδα ατζέντηδων έκανε το deal με τους "ερυθρόλευκους" της Ρωσίας.

Τη δουλειά, λοιπόν, έκαναν ο Σκουμπίν Κορμεμέτι και ο συνεργάτης του Σρντγιάν Γέρεμιτς. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κορμεμέτι είχε παίξει σημαντικό ρόλο ώστε ο Βράνιες να κάνει τη μετακίνηση 3,2 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ στην Άντερλεχτ. Ο Βόσνιος στόπερ, πάντως, τώρα έχει εκπρόσωπο τον αδερφό του Στόγιαν που εγκατέλειψε τα γήπεδα για ν' ασχοληθεί με τη μπάλα από τη θέση του ατζέντη.

Ο Σκουμπίν Κορμεμέτι, μάλιστα, "ανέβασε" σχετική φωτογραφία στα social media, δίνοντας συγχαρητήρια στο team για την επιτυχία θ' αποφέρει αρκετά χρήματα σε όλες τις πλευρές.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ