ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μανωλάς "σβήνει" τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ με συμβόλαιο ζωής

Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Ιταλικό δημοσίευμα ασχολείται με την πρόθεση του Κώστα Μανωλά να παραμείνει στη Ρόμα για πολλά χρόνια ακόμη. Τι συμβαίνει με τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ και τι συζητά ο Έλληνας στόπερ με τον Μόντσι. Διαβάστε το στόρι...

Σύμφωνα με την " Corriere dello Sport" ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Ρόμα, στοχεύοντας στην παραμονή του στην "Αιώνια Πόλη".

Το ρεπορτάζ του ιταλικού Μέσου επισημαίνει ότι ο Ναξιώτης στόπερ έχει "δεθεί" με το κλαμπ και με τους οπαδούς της ομάδας, γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με τους Ρωμαίους.

Παράλληλα, η "Corriere dello Sport" υπενθυμίζει πως ο Μανωλάς το περασμένο καλοκαίρι είχε αρνηθεί την πρόταση της Τσέλσι, ενώ παλαιότερα το ίδιο έκανε και με την Ζενίτ που του προσέφερε ένα πανάκριβο συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού και ΑΕΚ σκοπεύει -σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς- να συζητήσει με τον Μόντσι για τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ που όποιος την πληρώσει τον παίρνει από τη Ρόμα.

Σκοπός των ανθρώπων του ιταλικού κλαμπ, και του Μανωλά του ίδιου, είναι το συγκεκριμένο ποσό να πάψει να υπάρχει ή να αυξηθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η εξομολόγηση: Ο Κώστας Μανωλάς έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης για μία ημέρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ