ΡΟΜΑ

Πόρτο - Ρόμα: Πυρ και μανία με τη διαιτησία ο Μανωλάς

Porto's Fernando, foreground, controls the ball as Roma defender Kostas Manolas defends during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Porto's Fernando, foreground, controls the ball as Roma defender Kostas Manolas defends during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κώστας Μανωλάς έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσακίρ στη ρεβάνς με την Πόρτο, τονίζοντας ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Οδυνηρό αποκλεισμό στο 117' της παράτασης με την Πόρτο γνώρισε η Ρόμα. Οι τζαλορόσι δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς στο Ολίμπικο, έχασαν 3-1 από τους "Δράκους" και δεν μπορούν να επαναλάβουν την περσινή μυθική χρονιά στο Champions League, όταν έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας μαλιστα στην οκτάδα με επική ανατροπή τη Μπαρτσελόνα.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα στο Οπόρτο και εξέφρασε τα παράπονά του στη διαιτησία του Τσακίρ, λέγοντας πως δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο φινάλε της παράτασης. Εν ολίγοις, θεωρεί πως ο ρέφερι έπαιξε κομβικό ρόλο στον αποκλεισμό της Ρόμα, γιατί δεν έκανε σωστή χρήση του VAR.

Αφού πρώτα ανέφερε πως όλοι είναι απογοητευμένοι, διότι χάθηκαν ευκαιρίες για το 2-2 που δεν θα έστελνε τον αγώνα σε παράταση, συνέχισε πως; "μετέπειτα δόθηκε ένα πέναλτι και δεν έδωσε ένα άλλο καθαρό υπέρ μας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Υπάρχει το VAR και ο διαιτητής δεν το χρησιμοποίησε. Είναι κρίμα...".

Ο Μανωλάς δεν σταμάτησε εκεί, τονίζοντας ακόμα πως "όταν μία ομάδα δίνει τα πάντα στο γήπεδο, δεν μπορείς να την αφήνεις εκτός με αυτόν τον τρόπο. Τι μας είπε; Ότι το είδε, αλλά δεν υπήρχε παράβαση. Όμως, έπρεπε να πάει να το δει, η επαφή είναι καθαρή.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά συμβαίνουν μόνο σε μας, όπως πέρυσι που δεν δόθηκαν δύο πέναλτι και μετά οι διαιτητές ζήτησαν συγγνώμη. Δεν υπάρχει συγγνώμη στο ποδόσφαιρο, γιατί τώρα υπάρχει το VAR, πρέπει να πας και να το συμβουλευτείς".

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ