ΡΟΜΑ

Πώς προκύπτουν τα σενάρια για Ρέτσο και Ρόμα

Leverkusen's Panagiotis Retsos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. Berlin defeated Leverkusen by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Leverkusen's Panagiotis Retsos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. Berlin defeated Leverkusen by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Όσο ο Μανωλάς δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα, τόσα στα ιταλικά πρωτοσέλιδα θα εμφανίζονται υποψήφιοι αντικαταστάτες του έμπειρου στόπερ. Μέχρι και ο Ρέτσος παρουσιάστηκε ως αντί-Μανωλάς και υπάρχει εξήγηση.

Οι Ιταλοί ρεπόρτερ συχνά πυκνά ασχολούνται με τα μετόπισθεν της Ρόμα και κατά κύριο λόγο με τον Κώστα Μανωλά ο οποίος μέχρι στιγμής έχει "παίξει" για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εννοείται πως αφού ο Μανωλάς έχει πάνω του την ταμπέλα του "φευγάτου", θα υπάρξουν και δημοσιεύματα αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του -εάν φύγει φυσικά- σε καθημερινή βάση. Μαζί με το σορό των ονομάτων, εμφανίστηκε και αυτό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Στο Calciomercatoweb.it διαβάσαμε πως η Ρόμα, ενδεχομένως, να παρακολουθεί την περίπτωση του "Mr. Ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή", αλλά έχει ενδοιασμούς διότι ο νεαρός στόπερ έχει παρουσιάσει αρκετούς τραυματισμούς από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Λεβερκούζεν.

Επίσης, οι γείτονές μας σημειώνουν ότι ο Ρέτσος συνδέεται σε επίπεδο ατζέντη με τον Φάλι Ραμαντάνι ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τζιανλούκα Πετράτσι. Ποιος είναι όμως ο Πετράτσι; Πρόκειται για τον άνθρωπο που καλύπτει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Τορίνο, και συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για να καλύψει το ίδιο πόστο στη Ρόμα.

Τώρα, όσον αφορά στο πρακτικό κομμάτι του φερόμενου "φλερτ" Ρόμα - Ρέτσου, οι γείτονές μας τονίζουν ότι οι πρωτευουσιάνοι θα προτιμούσαν σε πρώτη φάση να πάρουν δανεικό τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να παίξει μια σεζόν και στη συνέχεια να δουν τους τρόπους αγοράς του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ