ΡΟΜΑ

Ρόμα: Άλλον κίπερ της γενιάς του '94 τσεκάρουν οι Ρωμαίοι

AC Milan's Suso reacts with Betis' goalkeeper Pau Lopez at the end of the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez)
AC Milan's Suso reacts with Betis' goalkeeper Pau Lopez at the end of the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 8, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez) AP

Ο Βασίλης Μπάρκας ακούστηκε για τη Ρόμα, αλλά η ομάδα της "Αιώνιας Πόλης" φαίνεται πως τα "σπρώχνει" για άλλον γκολκίπερ, συνομήλικο του πορτιέρε της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Πάου Λόπεθ της Μπέτις.

Δημοσίευμα στο Sky Italia δίνει άλλη διάσταση στο θέμα αναζήτησης τερματοφύλακα από την Ρόμα. Οι Ιταλοί δεν εστιάζουν στον Βασίλη Μπάρκα, αλλά στον Πάου Λόπεθ της Ρεάλ Μπέτις ο οποίος επίσης είναι γεννημένος το 1994 με ύψος 1,89μ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ρωμαίοι έχουν κάνει ήδη την προσφορά τους στο ισπανικό κλαμπ, μία πρόταση όμως που απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μπέτις δεν ικανοποιήθηκε με τα 20.000.000 ευρώ που φέρεται να άπλωσε στο τραπέζι η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών για τον Λόπεθ που άρχισε την καριέρα του στην Εσπανιόλ, πέρασε από την Τότεναμ και κατέληξε ως ελεύθερος στην Μπέτις, ξεπερνούν τα 25.000.000 ευρώ. Ο Λόπεθ εφέτος έγραψε κάτω από τα γκολπόστ της πρώην αντίπαλου του Ολυμπιακού στο Europa League 35 συμμετοχές.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ