ΡΟΜΑ

Ρόμα: "Άντερσεν ή Πεσέλα ο διάδοχος του Μανωλά"

Fiorentina's German Pezzella, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Fiorentina at the Rome Olympic stadium, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Fiorentina's German Pezzella, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Roma and Fiorentina at the Rome Olympic stadium, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα προετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση αποχώρησης του Μανωλά, με τους Γιόακιμ Άντερσον και Χέρμαν Πεσέλα να είναι στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι η κολώνα της άμυνας της Ρόμα εδώ και μία πενταετία, ωστόσο όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα είναι κάτοικος "Ολίμπικο" και τη νέα σεζόν, με την Νάπολι να ασκεί στενό πρέσινγκ στους πρωτευουσιάνους για να τον κάνει δικο της.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Τετάρτη να είναι η καθοριστική ημέρα για να κλείσει το deal, με τον διεθνή στόπερ από την πλευρά του να φέρεται να έχει συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που θα είναι ύψους 3.500.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα πάντως η Ρόμα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ψάχνει για τον άνθρωπο που θα κληθεί να καλύψει το κενό του αν φύγει, με τα τελευταία σενάρια να φέρνουν τους Ρωμαίους να έχουν καταλήξει σε δύο υποψηφίους.

Ο ένας είναι ο Γιόακιμ Άντερσον της Σαμπντόρια που κοστολογείται 35.000.000 ευρώ από την ομάδα της Γένοβας, με τους "τζαλορόσι" να χρειαστεί ίσως να θυσιάσουν τον 19χρονο Ιταλό μέσο Νταβίντε Φρατέζι για να αποκτήσουν τον 23χρονο Δανό αμυντικό.

Ο έτερος στόχος είναι ακόμα πιο γνωστό όνομα, ο διεθνής Αργεντινός στόπερ Χερμέν Πεσέλα (έχει υποχρεώσεις αυτή την περίοδο με την "αλμπισελέστε" στο Copa America), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η Φιορεντίνα δεν πρόκειται να αφήσει τον ηγέτη της άμυνάς της με ένα ποσό χαμηλότερο από τα 30.000.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που ο Μανωλάς μετακομίσει στην Νάπολι η Ρόμα θα κάνει άμεση κίνηση για το διάδοχό του, από τη στιγμή μάλιστα που ο Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην ιταλική πρωτεύουσα για να πιάσει επίσημα δουλειά στους "λύκους".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπέλο: "Με Μανωλά-Κουλιμπαλί χτυπά πρωτάθλημα η Ναπολι"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ