ΡΟΜΑ

Ρόμα: Απολύθηκε ο Πετράκι, υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής ο Ντε Σάνκτις

Roma's Morgan De Sanctis, celebrates after the end of the Serie A soccer match between Udinese and Roma, at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Oct. 27, 2013. Roma won 1 - 0. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Roma's Morgan De Sanctis, celebrates after the end of the Serie A soccer match between Udinese and Roma, at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Oct. 27, 2013. Roma won 1 - 0. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Η Ρόμα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τζανλούκα Πετράκι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μόργκαν ντε Σάνκτις.

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα αποτελεί ο Τζανλούκα Πετράκι. Οι "τζαλορόσι" ανακοινωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον 51χρονο παράγοντα, ο οποίος προσλήφθηκε το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ούτε χρόνο στην ιταλική ομάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Πετράκι είναι ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόμα, Μόργκαν ντε Σάνκτις, ο οποίος αποτελούσε μέλος της διοίκησης, ενώ από το 2017 έως το 2019 ήταν team manager της ομάδας.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 575.000.000 ευρώ για την πώληση της ομάδας.

H ανακοίνωση:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ