ΡΟΜΑ

Ρόμα: Διπλό χτύπημα στο φινάλε με Μχιταριάν - Κάλινιτς

Arsenal's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Ρόμα πήρε φόρα και μετα τον Κρις Σμόλινγκ έκανε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αποκτώντας τους Χένριχ Μχιταριάν και Νίκολα Κάλινιτς.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Ρόμα λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ιταλία (2/9, 23:00 ώρα Ελλάδας), με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση των Χένριχ Μχιταριάν και Νίκολα Κάλινιτς αφότου πέρασαν αμφότεροι με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κροάτης επιθετικός, ο οποίος ανακοινώθηκε πρώτος χρονικά, αποκτήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 2.000.000 ευρώ, με τους Ρωμαίους να έχουν το δικαίωμα να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2020 με κανονική μεταγραφή, δίνοντας άλλα 9.000.000 ευρώ στους Μαδριλένους.

"Αισθάνομαι ωραία γιατί έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα και είμαι υπερήφανος που γίνομαι κομμάτι της. Η Ρόμα έχει μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε ο άλλοτε παίκτης των Φιορεντίνα και Μίλαν (έχει πάνω από 100 συμμετοχές στην Serie A), ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το Νο 19.

Λίγο μετά το deal με τον Κάλινιτς, επισημοποιήθηκε και αυτό του Μχιταριάν, με την Ρόμα να δαπανάει 3.000.000 ευρώ για το δανεισμό του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 77 στην πλάτη.

"Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για μένα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, με έναν σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί", δήλωσε ο άλλοτε παίκτης των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Παίρνει Σμόλινγκ από την Γιουνάιτεντ
Λάτσιο - Ρόμα 1-1: Σπάσανε τα δοκάρια
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ