ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ετοιμάζει διπλό "μπαμ" με Μχιταριάν - Κάλινιτς

Arsenal's Henrikh Mkhitaryan during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's Henrikh Mkhitaryan during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Νίκολα Κάλινιτς έφτασε το βράδυ της Κυριακής (01/09) στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα, ενώ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η ιταλική ομάδα κινείται για την απόκτηση και του Χένρικ Μχιταριάν.

Με εντυπωσιακό τρόπο θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφική περίοδο η Ρόμα. Οι "τζαλορόσι" υποδέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (01/09) στο αεροδρόμιο της Ρώμης τον Νίκολα Κάλινιτς, ενώ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Χένρικ Μχιταριάν με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κροάτης επιθετικός θα αποκτηθεί κι αυτός ως δανεικός αντί 3.500.000 ευρώ από την Ατλέτικο, ενώ στην περίπτωση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού των "κανονιέρηδων", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα θέλουν να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς.

Μετά την απόκτηση και του Νικολά Πεπέ, ο Μχιταριάν δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές για την επίθεση των Λονδρέζων, με συνέπεια να φαντάζει ιδανική μία μετακίνηση στη Ρόμα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Ο "Μίκι" αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Άρσεναλ, μετρώντας 9 γκολ και 13 ασίστ σε 59 συμμετοχές.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάλινιτς δεν υπολογιζόταν από τον Ντιέγκο Σιμεόνε και θεωρήθηκε προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός. Tην περσινή σεζόν, ο 31χρονος επιθετικός είχε τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 24 αγώνες με τους "ροχιμπλάνκος", δίχως να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ