ΡΟΜΑ

Ρόμα: Η ενδεκάδα των χαμένων φαινομένων έχει μέσα τον Μανωλά

Ρόμα: Η ενδεκάδα των χαμένων φαινομένων έχει μέσα τον Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς προβάρει τη φανέλα της Νάπολι και το deal αυτό έρχεται να φτιάξει μία τρομερή 11άδα παικτών που έχει χάσει η ομάδα της αιώνιας πόλης τα τελευταία χρόνια. Δείτε αναλυτικά.

Αυτή η δεκαετία έχει βρει την Ρόμα να δυναμώνει αρκετά εντός γηπέδου γεμίζοντας το ρόστερ της με αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όμως το άσχημο για τους "τζαλορόσι" είναι πως δεν έχει καταφέρει να τους κρατήσει αρκετά για να δημιουργήσει μία ομάδα που θα την οδηγήσει στην κορυφή.

Μάλιστα η διαφαινόμενη αποχώρηση των Μανωλά (για Νάπολι) και Ελ Σααραουί (Σανγκάη Σενχούα) οδήγησαν την "Gazzetta dello Sport" να φτιάξει ένα video στην ηλεκτρονική της έκδοση, σχηματίζοντας μία ενδεκάδα με σπουδαίους παίκτες που είχε η Ρόμα και πούλησε τα τελευταία χρόνια.

"Ο Μανωλάς είναι ο τεελυταίος μίας σειράς παικτών που πουλήθηκαν τα τελευταία χρόνια από την Ρόμα. Παίκτες που συχνά έκαναν τη διαφορά.

Όλοι αυτοί, με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκομ, σχημάτιζαν μία τοπ ομάδα, που ήταν για Champions League στο πιο υψηλό επίπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά η "Gazzetta dello Sport".

Η ενδεκάδα με τις έντεκα κορυφαίες αποχωρήσεις (σε παρένθεση οι ομάδες που πήγαν):

Τερματοφύλακας: Άλισον (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Μανωλάς (Νάπολι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Έμερσον Παλμέρι (Τσέλσι)

Μέσοι: Παρέδες (Ζενίτ), Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Ναϊνγκολάν (Ίντερ), Πιάνιτς (Γιουβέντους)

Επιθετικοί: Σαλάχ (Λίβερπουλ), Ελ Σααραουί (Σανγκάη Σενχούα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "αντίο" της Ρόμα στον Μανωλά με φοβερό VIDEO
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ