ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ναυαγεί το deal με Λόβρεν λόγω... μπόνους!

Liverpool forward Mohamed Salah, left, and defender Dejan Lovren attend a training session prior to the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool, in Belgrade, Serbia, Monday, Nov. 5, 2018. Liverpool will face Red Star on Tuesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool forward Mohamed Salah, left, and defender Dejan Lovren attend a training session prior to the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool, in Belgrade, Serbia, Monday, Nov. 5, 2018. Liverpool will face Red Star on Tuesday, Nov. 6. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Ρόμα φαινόταν να έχει δώσει τα χέρια με την Λίβερπουλ και τον Ντέγιαν Λόβρεν για να κάνει δικό της τον παίκτη, όμως η άρνησή της να δώσει ένα μπόνους στον Κροάτη χαλάει το deal.

Τον Δεκαπενταύγουστο όλα τα δεδομένα έδειχναν πως ο Ντέγιαν Λόβρεν θα άφηνε μετά από πέντε χρόνια την Λίβερπουλ και θα μετακόμιζε στην Ιταλία, με την Ρόμα να φερόταν να τα έχει βρει τόσο με τους πρωταθλητές Ευρώπης όσο και με τον ίδιο τον παίκτη όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει για το δανεισμό του παίκτη έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ και υποχρεωτική αγορά του (αν συμπλήρωνε 20 συμμετοχές) το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 12 εκατομμυρίων, ενώ ο Κροάτης στόπερ είχε συμφωνήσει να ρίξει το κασέ του από τα 4,2 εκατομμύρια στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ενώ όμως όλες οι ενδείξεις συνηγορούσαν στην ολοκλήρωση του deal ήρθε μία άρνηση της Ρόμα να ικανοποιήσει τον Λόβρεν για να τα τινάξει όλα στον αέρα: σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ο Λόβρεν ζήτησε να πάρει ως μπόνους το ποσό του 1 εκατομμυρίου για τη μεταγραφή, οι Ρωμαίοι δεν συμφώνησαν και πλέον όλα δείχνουν πως ο Κροάτης θα παραμείνει στο "Άνφιλντ" και τη νέα σεζόν.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και νέα ανατροπή στο σίριαλ Λόβρεν για την Ρόμα ή οι πρωτευουσιάνοι θα κινηθούν άμεσα για άλλον παίκτη για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνάς τους.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ