ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ναυάγησε η μεταγραφή του Ρόντγουελ στους λύκους

Chelsea's Willian, left, vies for the ball with Sunderland's Jack Rodwell during the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Willian, left, vies for the ball with Sunderland's Jack Rodwell during the English Premier League soccer match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Τζακ Ρόντγουελ πέρασε από τα ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ρόμα όμως η μεταγραφή του στους τζαλορόσι δεν ολοκληρώθηκε, καθώς απέτυχε να τους πείσει μέσα από τις προπονήσεις.

Ο Τζακ Ρόντγουελ, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά δεν θέλησε να μπει στο αεροπλάνο για τη χωρα μας, εξακολουθεί να μένει χωρίς ομάδα.

Τα τελευταία 24ωρα ο 28χρονος Άγγλος μέσος βρέθηκε μαζί με τον Μάρσελ Μπούχελ (28 ετών και αυτός, μέσος από το Λίχτενσταϊν) στην Ρώμη και έκανε προπονήσεις για λογαριασμό της Ρόμα, ωστόσο το deal για το οποίο έκαναν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ δεν ολοκληρώθηκε.

Οι τζαλορόσι ψάχνουν παίκτη για να γεμίσει τον άξονα μετά τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα και έχουν ρίξει νοκ-άουτ τους Πελεγκρίνι, Ντιαβαρά και Κριστάντε, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποφασίστηκε να μη γίνει κίνηση ούτε για τον Ρόντγουελ ούτε για τον Μπούχελ.

Αιτία το ότι δεν κατάφερε κάποιος εκ των δύο (ελεύθερων) παικτών να πείσει για την αξία του την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, με τον Πάουλο Φονσέκα να αποφασίζει να μετατοπίσει στο χώρο του κέντρου τον Τζανλούκα Μαντσίνι στο πλευρό του Βερετούτ, μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ