ΡΟΜΑ

Ρόμα: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 ο Ουντέρ

Liverpool's Andy Robertson, right, kicks the ball in front of Roma's Cengiz Under during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Andy Robertson, right, kicks the ball in front of Roma's Cengiz Under during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Ρόμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, Τζενγκίζ Ουντέρ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Παίκτης της Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Τζενγκίζ Ουντέρ. Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό γι' ακόμα ένα χρόνο, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2022.

Ο Ουντέρ είναι 22 ετών και ανήκει στο δυναμικό της Ρόμα από τον Ιούνιο του 2017, όταν κι αποκτήθηκε από την Μπασακσεχίρ αντί 14.250.000 ευρώ. Στη διετία που αγωνίζεται στους "τζαλορόσι", μετράει 14 γκολ και 13 ασίστ σε 65 αγώνες. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Κώστα Μανωλά για το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, σε μία από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ