ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Ραϊόλα ζητάει από την Νάπολι 4.000.000 ευρώ το χρόνο για Μανωλά

Ρόμα: Ο Ραϊόλα ζητάει από την Νάπολι 4.000.000 ευρώ το χρόνο για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς απομακρύνεται σιγά σιγά από την Ρόμα, όμως οριστική συμφωνία με την Νάπολι δεν έχει επιτευχθεί από τη στιγμή που υπάρχει το αγκάθι της ρήτρας και ο απαιτητικός Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ιούνιος δεν είναι καυτός μόνο από άποψη θερμοκρασίας αλλά και στο ποδοσφαιρικο μεταγραφικο παζάρι και η περίπτωση του Κώστα Μανωλά είναι ενδεικτική, με εκατομμύρια ευρώ να χορεύουν δίπλα του και να εμπλέκουν τις Ρόμα και Νάπολι.

Η πρώτη αποτελεί το ποδοσφαιρικό σπίτι του Ναξιώτη σέντερ μπακ την τελευταία πενταετία ενώ η δεύτερη φιλοδοξεί να τον αρπάξει από την πρωτεύουσα και να τον φέρει στον ιταλικό Νότο για να συνθέσει μαζί με τον Κουλιμπαλί ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα όχι μόνο στη Serie A αλλά και στο Champions League τη νέα σεζόν.

Βέβαια, για να γινει αυτό θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τα ρεπορτάζ να θέλουν την Ρόμα να ζητάει ακατέβατα τα 36.000.000 ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης και τον ίδιο τον Μανωλά να αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να υπογράψει.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" o Μανωλάς έχει πάρει την απόφασή του να πάει στην Νάπολι και το δείχνει με κάθε τρόπο καθώς "τηλεφωνεί ο ίδιος καθημερινα στα γραφεία της Ρόμα στην Τριγκόρια ζητώντας να μάθει αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησής του, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ήδη επιλέξει".

Δεν είναι όμως τελειωμένο το deal, παρά το γεγονός πως η Νάπολι προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον παίκτη (μέχρι το 2024) και ετήσιες αποδοχές ύψους 3.500.000 ευρώ συν μπόνους, την ώρα που έπαιρνε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μαζί με μπόνους στους Ρωμαίους.

Roma defender Kostas Manolas, right, challenges for the ball with CSKA forward Fedor Chalov during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Roma at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Roma defender Kostas Manolas, right, challenges for the ball with CSKA forward Fedor Chalov during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Roma at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Πού έχει κολλήσει το θέμα; Η εφημερίδα "Mattino" στέκεται στο θέμα της ρήτρας και των αξιώσεων του μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και αναφέρει χαρακτηριστικά σε κυριακάτικο δημοσίευμα:

"Για τον Κώστα Μανωλά λείπει ακόμα η συμφωνία τόσο με τον παίκτη (θέμα λεπτομερειών) όσο και με την Ρόμα. Η ομάδα της πρωτεύουσας μένει σταθερή στην απαίτηση των 36.000.000 ευρώ, ο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Οι Ρωμαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να πέσουν κάτω από τα 30.000.000 ευρώ, μόνο αν κλείσει το deal γύρω από αυτό το ποσό, θα μπουν σε συζητήσεις για την απόκτηση του Ντιαβαρά από την Νάπολι.

Η πρόταση που έγινε πριν λίγες ημέρες στον μάνατζερ του Μανωλά αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη: τα 3.500.000 ευρώ συν μπόνους συνιστούν πρόοδο σε σχέση με τα 2.700.000 ευρώ που κερδίζει τώρα στην Ρόμα, όμως απέχουν ακόμα από τα 4.000.000 ευρώ που ζητάει το χρόνο για τον πελάτη του ο Ραϊόλα".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση παραμένει ρευστή στο σίριαλ που έχει μπλέξει μαζί, τον Μανωλά, την Ρόμα και την Νάπολι και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", που από την πλευρά της υποστηρίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη (26/6) ο 28χρονος στόπερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "παρτενοπέι".

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Corriere dello Sport: "O Μανωλάς βρέθηκε ήδη στην Νάπολη για να βρει σπίτι"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ