ΡΟΜΑ

Ρόμα: Παλεύει για δανεισμό του Λόβρεν από τη Λίβερπουλ

Liverpool's Dejan Lovren, right gets the ball away from Manchester City's Sergio Aguero during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Dejan Lovren, right gets the ball away from Manchester City's Sergio Aguero during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ και οψιόν αγοράς βάσει συμμετοχών το καλοκαίρι του 2020.

Η Ρόμα αναζητά μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας, καθώς μετά την πώληση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι, υπάρχει ένα σημαντικό κενό στα στόπερ, το οποίο πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sports", ο βασικός στόχος είναι ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος αποτελεί 4η λύση στην άμυνα για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Γερμανός προτιμά τους Βίρτζιλ φαν Ντάικ, Τζο Γκόμεζ και Ζοέλ Μάτιπ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ρωμαίοι θέλουν να αποκτήσουν τον Κροάτη στόπερ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς βάσει συμμετοχών το καλοκαίρι του 2020. Οι "κόκκινοι" δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και να μπει μία ρήτρα που θα καλύπτει τα "θέλω" τους.

Ο Λόβρεν ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2014, όταν κι αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον, μετρώντας 170 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Κροατία, έχοντας αγωνιστεί σε 53 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ