ΡΟΜΑ

Ρόμα: Περνά ιατρικά και υπογράφει ο Ρόντγουελ

Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jack Rodwell celebrates his goal during their English Premier League soccer match against Manchester United at the Stadium of Light, Sunderland, England, Sunday, Aug. 24, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, αναμένεται στη Ρώμη την Παρασκευή (25/10) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους τζαλορόσι.

Στις αρχές Αυγούστου ο Τζακ Ρόντγουελ βρέθηκε στην Αθήνα για να συζητήσει στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Άγγλος μέσος ήταν βασικός στόχος του πρώην τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, Νίκου Νταμπίζα, αλλά δεν φόρεσε τελικά την πράσινη φανέλα.

Ο πρώην χαφ των Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι και Μπλάκμπερν, απάντησε αρνητικά, δεν βρήκε την πρόταση που περίμενε από ομάδα της πατρίδας του, αλλά θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Αναμένεται στη Ρώμη εντός της Παρασκευής (25/10) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρόμα.

Εάν τ' αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους τζαλορόσι, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 το βράδυ της Πέμπτης με την Γκλάντμπαχ στο Ολίμπικο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League αν και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η γερμανική ομάδα ήταν ανύπαρκτο.

Σε περίπτωση που ο Ρόντγουελ φορέσει τη φανέλα της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας θα έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του, Κρις Σμόλινγκ. Τελευταία επίσημη συμμετοχή του 28χρονου ήταν τον περασμένο Απρίλη στην εκτός έδρας ήττα της Μπλάκμπερν από τη Νόριτς για την Championship.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ