ΡΟΜΑ

Ρόμα: Σκέφτεται να απαντήσει στην Νάπολι με Χάμσικ!

Napoli's captain Marek Hamsik celebrates after scoring against Besiktas during a Champions League group B soccer match, in Istanbul, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo)
Napoli's captain Marek Hamsik celebrates after scoring against Besiktas during a Champions League group B soccer match, in Istanbul, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo) AP PHOTO

Την ώρα που η Νάπολι φλερτάρει έντονα με τον Κώστα Μανωλα για να τον εντάξει στο δυναμικό της, η Ρόμα εξετάζει το ενδεχόμενο να "απαντήσει" αποκτώντας τον επί 12 χρόνια παίκτη των "παρτενοπέι", Μάρεκ Χάμσικ.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κώστα Μανωλά μονοπωλεί στη μεταγραφική επικαιρότητα των Ρόμα και Νάπολι, με την δευτέρη να ασκεί στενό πρέσινγκ στην πρώτη για να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ,, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που ενώνει τους "τζαλορόσι" με τους "παρτενοπέι" αυτή την περίοδο.

Και αυτό γιατί υπάρχει η περίπτωση του Μάρεκ Χάμσικ που άφησε την Νάπολι για την κινεζική Dalian Yifang τον περασμένο Ιανουάριο, με την "Repubblica" να αναφέρει πως ο Τζέιμς Παλότα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρει στην Ρόμα τον πρώην αρχήγο της Νάπολι με αντάλλαγμα τον Χαβιέρ Παστόρε.

Ο Χάμσικ πήγε ως ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Κίνα όμως δεν έχει προσαρμοστεί και επιθυμεί να επιστρέψεΙ στην Ιταλία, με την ομάδα του να εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του (αμείβεται με 9.000.000 ετησίως) για να απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν ταίριαξε ποτέ με αυτήν (1 γκολ σε 12 ματς).

Την κατάσταση αυτή είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί η ομάδα της "αιώνιας πόλης" αρπάζοντας τον Σλοβάκο διεθνή μέσο και δίνοντας στους Κινέζους ως αντάλλαγμα τον Παστόρε, με την εφημερίδα να αναφέρει πως ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι θα το σκεφτεί πολύ πριν φορέσει τη φανέλα οποιαδήποτε άλλης ομάδας εκτός της Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Θέλει μόνο χρήματα από την Νάπολι για τον Μανωλά
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ