ΡΟΜΑ

Ρόμα: Συμφωνία με τον Γιορέντε

Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente celebrates his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham Hotspur forward Fernando Llorente celebrates his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "calciomercato.it", η Ρόμα έχει έρθει σε κατ' αρχή συμφωνία με τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ.

Το μέλλον των Έντιν Τζέκο και Πάτρικ Σικ στη Ρόμα θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Βόσνιος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ, ενώ ο Τσέχος πρώην φορ της Σαμπντόρια δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και οι διοικούντες τους "τζαλορόσι" αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν έστω κι ως δανεικό.

Ο μεγάλος στόχος της Ρόμα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, τον οποίο ο Πάουλο Φονσέκα έχει ζητήσει για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του " calcimercato.it", o Αθλητικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Τζανλούκα Πετράκι έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ.

Ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός δεν προορίζεται για βασικός επιθετικός, αλλά για μία έξτρα ποιοτική λύση στη γραμμή κρούσης. Ο Γιορέντε αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Τότεναμ, μετρώντας 13 γκολ και 6 ασίστ σε 66 αγώνες, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην πορεία των "πετεινών" μέχρι τον τελικό του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ