ΡΟΜΑ

Ρόμα: Θέλει δανεικό από Μπαρτσελόνα τον Ουμτιτί

France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Ρόμα βρίσκεται σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου αμυντικού, Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος δεν αποτελεί βασική επιλογή των μπλαουγκράνα για την επόμενη σεζόν.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών της Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, Sport, η Ρόμα βρίσκεται σε επαφές με τους μπλαουγκράνα για τον Ουμτιτί. Οι τζαλορόσι θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το ύψος της οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.

Ο ίδιος ο Γάλλος μάλλον δείχνει θετικός, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει παρόν και μέλλον στην Μπάρτσα, η οποία τον απέκτησε το 2016 από τη Λιόν.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ