ΡΟΜΑ

Ρόμα: Θέλει μόνο χρήματα από την Νάπολι για τον Μανωλά

Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma defender Kostas Manolas kicks a ball during warmup before the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η "Corriere dello Sport" αποκαλύπτει πως ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στον ιταλικό Νότο για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Νάπολι, με την Ρόμα ωστόσο να απαιτεί από τους "παρτενοπέι" να καταβάλλουν όλα τα χρήματα της ρήτρας.

Μπορεί τα ιταλικά ΜΜΕ να επιμένουν πως η Ρόμα πιέζεται λόγω του FFP και στην προσπάθειά της να αποταμιεύσει 50.000.000 ευρώ θα παραχωρήσει τελικά τον Κώστα Μανωλά στην Νάπολι, ωστόσο οι πρωτευουσιάνοι μόνο διαλλακτικοί διαπραγματευτές δεν είναι.

Απόδειξη αυτά που αναφέρει η "Corriere dello Sport" το απόγευμα της Παρασκευής στην ηλεκτρονική της έκδοση, με το σχετικό άρθρο να τονίζει πως ο Τζέιμς Παλότα ξεκαθάρισε στους "παρτενοπέι" πως αν θέλουν τον Κώστα Μανωλά θα πρέπει να καταβάλλουν ατόφιο το ποσό των 36.000.000 ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

"Κανέναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα δεν δέχεται η Ρόμα: ούτε τον Ντιαβαρά, ούτε τον Μέρτενς, ούτε τον Χισάι, ούτε οποιοδήποτε παίκτη θα μπορούσε να χρησιμεύσει στον Φονσέκα", αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την "Corriere dello Sport" να κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία μεταξύ του Μανωλά και της ομάδας του ιταλικού Νότου.

Ρόμα: Θέλει μόνο χρήματα από την Νάπολι για τον Μανωλά

"Ο Μανωλάς τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται στην Νάπολη συνοδεύομενος από το επιτελείο του για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal με την Νάπολι, για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ.

Μαζί με την Νάπολι θα αποφασίσει για την καλύτερη δυνατή στρατηγική ώστε να γίνει η μεταγραφή, που είναι κάτι παραπάνω από πιθανή. Ο Μανωλάς έχει αποδεχτεί με ενθουσιασμό την προοπτική να συνεργαστεί με τον Κάρλο Αντσελότι και να παίξει στο Champions League.

Τώρα ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ντε Λαουρέντις, που μετά από τα δηλητηριώδη λόγια για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, είναι υποχρεωμενος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ρόμα" , υπογραμμίζει μεταξύ άλλων η εφημερίδα για το φλερτ του 28χρονου διεθνή στόπερ με την Νάπολι.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κώστας Μανωλάς: Αποφασισμένη η Νάπολι να πληρώσει τα 36 εκατ. ευρώ
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ