ΡΟΜΑ

Ρόμα: Υβριστικό πανό για τη διοίκηση με φόντο τον Πύργο του Άιφελ!

Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η διοίκηση της Ρόμα επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και προκάλεσε τη μήνη των οπαδών, οι οποίοι εκφάζουν τη διαμαρτυρία τους από κάθε γωνιά του πλανήτη (PHOTO).

Από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη και από το Σίδνεϊ στο Παρίσι. Οι αντιδράσεις των οπαδών της Ρόμα μετά την απόφαση της διοίκησης να μην κρατήσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και να δείξει την πόρτα της εξόδου στον 35χρονο καπιτάνο της, είναι κάτι παραπάνω από δυναμικές, με τους τιφόζι να έχουν αρχίσει ανένδοτο κατά της διοίκησης.

Οι τρόποι είναι πολλοί: είτε με καθιστική διαμαρτυρία έξω από το προπονητικό κέντρο, είτε με σχόλια-φωτιά στα social media, ωστόσο ο πιο εντυπωσιακός τρόπος που έχουν βγει για να δείξουν πως είναι... απέναντι από τη διοίκηση είναι τα πανό που εμφανίζονται σε πολλά μέρη της Ευρώπης.

Πανό που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τον αρχηγό της Ρόμα και τα οποία βγάζουν στη σέντρα τη διοίκηση και πάνω απ'όλους τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα, με τους "τζαλορόσι" τιφόζι να σηκώνουν μάλιστα ένα υβριστικό πανό το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

"La Roma con voi non ha futuro, Pallota & Baldini vaffanculo!!", ήταν το περιεχόμενο του πανό που έκανε την εμφάνισή του στο Παρίσι με φόντο τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, το οποίο σημαίνει: "Η Ρόμα με εσάς δεν έχει μέλλον, Παλότα και Μπαλντίνι άντε γαμ@@@@@@".

Ρόμα: Υβριστικό πανό για τη διοίκηση με φόντο τον Πύργο του Άιφελ!

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Ντε Ρόσι δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις προθέσεις του αναφορικά με το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι από την πλευρά του να τονίζει με δηλώσεις του πως η αποχώρηση του 35χρονου καπιτάνο είναι μία απόφαση που βαραίνει 100% τη διοίκηση.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ