ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ζήτησε δανεικό τον Σακίρι από τη Λίβερπουλ

Liverpool's Xherdan Shaqiri celebrates his goal against Everton during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Xherdan Shaqiri celebrates his goal against Everton during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Ρόμα ζήτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ τον Τζερντάν Σακίρι προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Νικολό Τζανιόλο, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από τους "κόκκινους".

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ντέρμπι Ρόμα - Γιουβέντους, αναγκάζει τους διοικούντες τους "τζαλορόσι" να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο "εκλεκτός" βρέθηκε στο πρόσωπο του Τζερντάν Σακίρι. Ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ την εφετινή σεζόν, μετρώντας μόλις ένα γκολ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, η απάντηση που έδωσαν οι διοικούντες την αγγλική ομάδα στους συναδέλφούς τους της Ρόμα για το δανεισμό του 28χρονου εξτρέμ ήταν αρνητική. Μάλιστα, ο Ρομάνο δεν δίνει καμία πιθανότητα να προχωρήσει η περίπτωση του Σακίρι, καθώς οι "κόκκινοι" θέλουν εναλλακτικές επιλογές στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο στην Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ