ΡΟΜΑ

"Σκάκι" Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα γίνει "Σαλάχ" ο Μανωλάς;

"Σκάκι" Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα γίνει "Σαλάχ" ο Μανωλάς;

Ο Μανωλάς "φλερτάρει" να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τις Γιουνάιτεντ και Ρόμα να παρουσιάζονται έτοιμες να ρίξουν εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κορυφαίο θέμα σε Αγγλία και Ιταλία έχει γίνει ο Κώστας Μανωλάς τις τελευταίες ημέρες. Τα πιο "δυνατά" media των δύο χωρών, όπως η Gazzetta dello Sport, η Mirror και το Sky Sport αναφέρονται με τα ρεπορτάζ τους στο μέλλον του 27χρονου αμυντικού από τη Νάξο ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, διότι τα 36.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του απέχουν αρκετά από τα 22.000.000 ευρώ της Λεβερκούζεν στον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Νησί, η Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να δώσει "ανάσα" στην Ρόμα, διότι θα κινηθεί για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ το καλοκαίρι προσφέροντας του εξαιρετικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 115.000 ευρώ την εβδομάδα!

Από την άλλη, στην Ιταλία γράφουν ότι οι Ρωμαίοι σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα "Μοχάμεντ Σαλάχ". Ποια είναι αυτή; Να μην καταφέρουν να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του Μανωλά και να τον χάσουν με τα 36.000.000 ευρώ (θεωρούνται λίγα για την ποιότητά του) που είναι η ρήτρα του και σπάει εύκολα, όχι μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έχει γραφτεί πως τον Μανωλά φέρεται να εξετάζει και η Γιουβέντους.

Η Ρόμα, λοιπόν, παρουσιάζεται από τους Ιταλούς έτοιμη να κάνει υπέρβαση για να κρατήσει στην "Αιώνια Πόλη" τον πρώην ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού - ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, έχει γίνει αναφορά για διάθεση των "τζιαλορόσι" να προσφέρουν στον Μανωλά αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατ. ευρώ ετησίως, από 3 εκατ. που παίρνει μέχρι σήμερα.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κώστα Μανωλά, διότι στην Ιταλία διαβλέπουν ότι θα είναι δύσκολο να παραμείνει από τη στιγμή που τα media στην Αγγλία τον έχουν αναγάγει ως τον παίκτη που θ' αποτελέσει βασική επιλογή στην άμυνα των "Κόκκινων Διαβόλων" που τα τελευταία χρόνια... χωλαίνει σε ποιότητα συγκριτικά με παλιότερες εποχές.

Ως φαβορί για αντί-Μανωλάς "παίζει" ο 22χρονος αμυντικός της Αταλάντα με ύψος 1,90μ. Τζιανλούκα Μαντσίνι. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο στόπερ με ευχέρεια ν' αγωνίζεται και στην μεσαία γραμμή. Ο Μαντσίνι με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στα 10.000.000 ευρώ. Βέβαια, και στη περίπτωση Μαντσίνι οι Ιταλοί έχουν να ξεπεράσουν ένα ακόμη βρετανικό εμπόδιο, αφού ο παίκτης έχει γραφτεί ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έμερι ο οποίος "καίγεται" να φέρει αμυντικό στην Άρσεναλ.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ