ΡΟΜΑ

"Τα βρήκαν Ρόμα - Σεβίλλη για Ενζονζί"

France's Steven Nzonzi poses for photos holding the trophy and a child at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
France's Steven Nzonzi poses for photos holding the trophy and a child at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Στίβεν Ενζονζί, ο οποίος προβάρει τη φανέλα της Ρόμα, ύστερα από τη συμφωνία των "τζιαλορόσι" με τη Σεβίλλη.

Το σίριαλ της απόκτησης του Στίβεν Ενζονζί πλησιάζει στο τέλος του, με τη Ρόμα να κερδίζει τη μάχη για τα πόδια του Γάλλου μέσου, γράφοντας το μεταγραφικό σενάριο με ιταλικούς υπότιτλους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα της "αιώνιας πόλης" έδωσε τα χέρια με τον ισπανικό σύλλογο για την μετακίνηση του 29χρονου κεντρικού μέσου, ο οποίος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μετακομίζει στην ιταλική πρωτεύουσα, με το "Ολίμπικο" να μετατρέπεται στη νέα του ποδοσφαιρική οικία.

Οι "τζιαλορόσι" πρόκειται να αφαιρέσουν από τα ταμεία τους το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ενώ στο deal προβλέπονται 5 εκατ. ευρώ επιπρόσθετα με την μορφή μπόνους.

Το μεγαλύτερο μερίδιο για τους πετυχημένους χειρισμούς της διαπραγμάτευσης πιστώνεται στον άλλοτε αθλητικό διευθυντή των Ανδαλουσιάνων και νυν των Ρωμαίων, Μόντσι, ο οποίος σμίγει και πάλι με τον διεθνή Γάλλο χαφ, αυτή τη φορά επί ιταλικού εδάφους.

Να σημειωθεί ότι ο Ενζονζί -που στέφθηκε πρωταθλητής Κόσμου με τους "bleus" στα ρωσικά γήπεδα- αφήνει την Ανδαλουσία, έπειτα από τρία χρόνια, με παρακαταθήκη 136 συμμετοχές, 8 τέρματα και 7 ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ