ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Η αποστολή για τον τελικό των playouts με Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Xanthi, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (27/6) ματς με τον Πανιώνιο με το Νίκο Καραγεωργίου να έχει στη διάθεση του 21 ποδοσφαιριστές.

Μετά τη νίκη της επί του Ατρόμητου με 1-0 η Ξάνθη από θέση ισχύος και έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/6) τον Πανιώνιο σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός στα playouts για τους Ακρίτες.

Καθώς αν η Ξάνθη φύγει με το τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη θα πάει στους επτά τη διαφορά από τον Πανιώνιο με τρεις αγωνιστικές να απομένουν ενώ θα παραμείνει πάνω από τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία της την Παρασκευή το πρωί και εν συνεχεία έγινε γνωστή η αποστολή η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού σε σχέση με το ματς της Τετάρτης βρίσκεται και ο Κάστρο ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η νέα μικρής διάρκειας προετοιμασία της Xanthi FC που το Σάββατο (19:15) θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των play out της Superleague 1.

Η Ξανθιώτικη ομάδα στις τελευταίες της ασκήσεις στο προπονητήριό της, έριξε βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα φάσεων και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Καραγεωργίου είναι οι παρακάτω:

Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Αστέρας 35

8. Ατρόμητος 34

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 31

11. Βόλος 30

12. Ξάνθη 22

..................................

13. Παναιτωλικός 21

..................................

14. Πανιώνιος 18

* Ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2

** Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ