ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη: Μέσα για Ολυμπιακό οι Μπαξεβανίδης, Σιλά

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς υπολογίζει για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό τους Μπαξεβανίδη και Σιλά που είχαν μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Με δυο προσθήκες σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Ξάνθη καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στη διάθεση του τον Μπαξεβανίδη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά και τον Σιλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα εκτός παρέμειναν οι Ντε Λούκας και Φασίδης που εξακολουθούν να είναι τραυματίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και στο διπλό μικρής διάρκειας, ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος".

ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως την Κυριακή δεν θα βγάλει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αυτό επειδή και οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν ζητήσει εισιτήρια στην σύσκεψη που είχε γίνει αλλά και επειδή υπάρχει σχετική απαγόρευση φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης ανέφερε:

"Στην προγραμματισμένη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης (27/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ενώ τοαπόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena την Κυριακή (9/12, 15:30) για την 13η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ