ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Θέλει Καρμπιά

Ξάνθη: Θέλει Καρμπιά

Η Ξάνθη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στον 27χρονο Καταλανό αριστερό εξτρέμ, Φραν Καρμπιά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Τιφλίδας. (VIDEO)

Σεφτέ στις προσθήκες για την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο έχει κάνει η Ξάνθη με την επιστροφή του Αριστοτέλη Καρασαλίδη μετά από δύο σεζόν στον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Θράκης αναμένεται να κινηθεί στην ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει καλά τόσο ο νέος προπονητής της, Κίκο Ραμίρεθ, όσο κι ο τεχνικός διευθυντής της, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Ξάνθη είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτή του 27χρονου Καταλανού αριστερού εξτρέμ (1,73 μ.), Φραν Καρμπιά. Ο Καρμπιά γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1992 στην Ταραγόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης, Νάστικ.

Το 2010 μετακινήθηκε στην Πόμπλα ντε Μαφουμέτ, ενώ το 2013 πήγε στη Ρέους. Τον περασμένο Ιανουάριο βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, καθώς πήγε στη Γεωργία. Με την Ντινάμο Τιφλίδας πέτυχε πέντε γκολ σε 11 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και μία φορά στο κύπελλο.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ