ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Υπέγραψε ο Κασάδο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χόρχε Κασάδο υπέγραψε τη Δευτέρα (2/12) το συμβόλαιό του με την Ξάνθη όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr κι επιστρέφει στην ομάδα της Θράκης μετά από έξι μήνες. Ο Παναιτωλικός έκανε υψηλότερη πρόταση τελευταία στιγμή, αλλά ο Ισπανός τήρησε το λόγο του.

Στις 28 Νοεμβρίου σας είχε ενημερώσει πρώτα το Sport24.gr για την κρούση της Ξάνθης στον Ισπανό πρώην αμυντικό της, Χόρχε Κασάδο, αλλά και το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού.

Ο 30χρονος Ισπανός αριστερός μπακ - αγωνίστηκε κι ως κεντρικός αμυντικός σε πολλά ματς δίπλα στον Χρήστο Λισγάρα - βρέθηκε τη Δευτέρα (2/12) στην Ξάνθη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Έτσι, σφραγίστηκε και τυπικά η επιστροφή του. Το παρασκήνιο θέλει τον Παναιτωλικό ν' ανεβάζει θεαματικά την προσφορά του λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές. Ο Κασάδο, ωστόσο, είχε δώσει το λόγο του στον Γιάννη Παπαδημητρίου τον οποίον εκτιμά πολύ, ενώ είναι προφανές ότι προτίμησε μια ομάδα που πιθανά θα παίξει στα play offs από μια ομάδα που πιθανότατα θα παίξει στα play outs.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ