ΞΑΝΘΗ

Λισγάρας: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λισγάρας EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας, τα έβαλε με την τύχη του μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 στη φάση του οριζόντιου δοκαριού κατά την ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Μοράρ ύστερα από λάθος του Ζίβκοβιτς, αλλά η Ξάνθη ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με εκτέλεση πέναλτι του Γέντρισεκ για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο Χρήστος Λισγάρας είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σε αυτό στάθηκε κι ο κεντρικός αμυντικός των Θρακιωτών. Αναλυτικά όσα είπε στον Sport24 Radio 103,3.

Για τον αγώνα: "Θέλαμε να κερδίσουμε. Μπήκαμε δυνατά και δεν απειληθήκαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αυτό συμβαίνει. Ο Ζίβκοβιτς μάς έχει σώσει πολλές φορές και όλοι τον στηρίζουμε. Στηρίζουμε οποιονδήποτε και αν κάνει λάθος. Δεν σταθήκαμε εκεί. Συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και σκοράραμε. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αν και το θέλαμε πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να κερδίσουμε το επόμενο”.

Για το δοκάρι που είχε: "Ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά όπως είπα προηγουμένως, η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια”.

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ: "Θα μπούμε με τον ίδιο ζήλο, για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ