ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: "Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, μετά τις γυναίκες"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ζίβκοβιτς EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, θέλησε να στείλει μήνυμα προς την ομάδα του μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και το post που έκανε στο instagram ήταν όλα τα λεφτά. Δείτε τι έγραψε ο Σέρβος. (PHOTO).

Η Ξάνθη αναδείχθηκε προ ημερών ισόπαλη (1-1) στην έδρα της με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Ο τερματοφύλακας της θρακιώτικης ομάδας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, δύο μέρες μετά, θέλησε να στείλει μήνυμα προς την ομάδα του μέσω instagram και αυτό που έγραψε στον λογαριασμό του ήταν εξαιρετικό.

Ο Σέρβος πόσταρε φωτογραφία του με τον Χρήστο Λισγάρα και σχολίασε: "Παιδιά, αξίζαμε να νικήσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάναμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Γιατί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μετά τις γυναίκες, το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο".

Ζίβκοβιτς: "Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, μετά τις γυναίκες"

Ο 29χρονος έχει παίξει και στα 13 παιχνίδια της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, μετρά 1241 λεπτά συμμετοχής και είναι αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους κίπερς που συμμετέχουν στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ