Η Βέροια έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τα Τρίκαλα και το γκολ οφσάιντ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Την εξαίρεση των Τσακαλίδη και Τυριακίδη από τα παιχνίδια της Βέροιας ζήτησε η ομάδα της Ημαθίας η οποία έβγαλε ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας του αγώνα με τα Τρίκαλα.

ADVERTISING

Ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 2-1 πήραν το προβάδισμα με γκολ που προήλθε από οφσάιντ τριών ποδοσφαιριστών των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Σε μια νέα εποχή όπου η εξυγίανση του ποδοσφαίρου αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Πολιτείας, παρουσιάζονται έντονα φαινόμενα «συστημικού» ποδοσφαίρου από εμπλεκόμενους θεσμικούς και μη παράγοντες, που έχουν ως στόχο τις αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων με οφέλη εκτός των σκοπών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, των οποίων η «παιδεία» επιβάλλει γκολ από θέση οφσάιντ τριών παικτών, δημιουργεί εσκεμμένες εντός χρόνου καθυστερήσεις και καταλογίζει σωρεία ανύπαρκτων επιθετικών φάουλ.

ADVERTISING

Σαν σύλλογος αιτούμαστε την εξαίρεση του κυρίου Τσακαλίδη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και του βοηθού του Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) από τον πίνακα διαιτησίας της FOOTBALL LEAGUE καθώς με τις αδικαιολόγητες αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα".

Δείτε τη φάση:

Τρίκαλα - Βέροια (1-0)