ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόλλων Λάρισας: Φιλικό με Μπεσίκτας!

Απόλλων Λάρισας: Φιλικό με Μπεσίκτας!
EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε σπουδαία φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στις 29 Ιουλίου στην Αυστρία, όπου θα διανύσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Στα Αυστρία θα "χτιστεί" ο Απόλλων Λάρισας για την επόμενη σεζόν και οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας θα τεθεί αντιμέτωπη με την πανίσχυρη τουρκική ομάδα, Μπεσίκτας, στις 29 Ιουλίου στο Μπισεφσχόφεν. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης τελείωσε τη σεζόν στην τρίτη θέση της SuperLig - πίσω από Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ - ενώ ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε προσθήκες πλην της αγοράς του Άνταμ Λιάιτς αντί 6.500.000 ευρώ από την Τορίνο. Είναι τρίτη σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων με 20, πίσω από της Γαλατασαράι (23) και Φενέρμπαχτσε (28).

Την περυσινή σεζόν ο Αιγινιακός είχε γνωρίσει την ήττα (0-7) από τη Χέρτα, η Καλλονή την ήττα (0-3) από τη Φιορεντίνα, όπως κι ο Παναιτωλικός με το ίδιο σκορ (0-3) από τους βιόλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ