ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αισιοδοξία για Σικαμπάλα στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / Α' ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / Α' ΕΘΝΙΚΗ MOTIONTEAM

Στον Απόλλωνα Σμύρνης αισιοδοξούν ότι μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/7) θα έχει "κλειδώσει" η απόκτηση του Σικαμπάλα από τη Ζάμαλεκ.

Για τη μεγάλη επιστροφή του στη Super League ετοιμάζεται ο Σικαμπάλα. Άλλωστε, πέρασαν δώδεκα χρόνια από τότε που άφησε τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ζάμαλεκ.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης αισιοδοξούν ότι μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/7) θα έχει "κλειδώσει" και τυπικά η απόκτηση του 32χρονου Αιγύπτιο διεθνή μέσου από την αφρικανική ομάδα. Γεννήθηκε την 5η Μαρτίου του 1986 στο Ασουάν και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζάμαλεκ.

Το 2005 αποκτήθηκε από το "Δικέφαλο", ενώ το 2006 επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Εκεί έμεινε μέχρι το 2013, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Αλ-Βάσλ. Έπειτα, επέστρεψε στην Ευρώπη.

Στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα, για τη Σπόρτινγκ. Στη Λισαβόνα έμεινε μέχρι το 2015 και ξανά επιστροφή στη Ζάμαλεκ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Ισμαΐλι και Αλ-Ραέντ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΤΣ

Ο 28χρονος Ελβετός γκολκίπερ, Βάσο Βάσιτς, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται σύντομα ν' ανακοινωθεί. Το 2007 ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Γκρασχόπερς και το 2008 πήγε στη Βίντερτουρ.

Το 2012 πήγε στη Γιουβέντους (ομάδα της Ζυρίχης), ενώ την ίδια χρονιά μετακινήθηκε στη Σαφχάζουεν. Επέστρεψε το 2014 στην Γκρασχόπερ, στην οποία ανήκε μέχρι τώρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ