ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Τάσο Λαγό η "Ελαφρά Ταξιαρχία"

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Τάσο Λαγό η "Ελαφρά Ταξιαρχία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίζει η ενίσχυση του Απόλλωνα Σμύρνης για την επόμενη σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου χαφ, Τάσου Λαγού.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Τάσος Λαγός. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ερμή Αραδίππου, ΑΕΛ, Παναθηναϊκό και Βίρτσμπουργκερ Κίκερς, με τον ποδοσφαιριστή να είναι επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, που βλέπει την ομάδα του να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τάσου Λαγού. Γεννημένος στις 12/4/1992, έχει ύψος 1.78μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ερμής Αραδίππου με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Λάρισα, Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (Γερμανία), και Παναθηναϊκό. Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την πέμπτη μεταγραφή του Απόλλωνα, η οποία έχει πάρει επίσημη μορφή ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Μπάμπη Παυλίδη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ