ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Κότσαρη

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Κότσαρη
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Κότσαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από δεκατρία χρόνια κοινής πορείας με τους Πράσινους.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στο "τριφύλλι" τα τελευταία δεκατρία χρόνια, από το 2007, ενώ είχε γίνει επαγγελματίας το 2014. Ο Κότσαρης ενδιάμεσα είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην κυπριακή Ομόνοια. Επίσης, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κότσαρη. Γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1996, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό και Ομόνοια. Υπήρξε μέλος όλων των "μικρών" Εθνικών ομάδων.

Από την πλευρά του, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Κότσαρη στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 24χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια με το Τριφύλλι. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ