ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Σλίβκα

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Σλίβκα
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού μέσου, Βικίντας Σλίβκα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Χιμπέρνιαν.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού μέσου, Βικίντας Σλίβκα. Ο Βικίντας έμεινε ελεύθερος από την Χιμπέρνιαν, και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Έχει φορέσει 38 φορές την φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού ποδοσφαιριστή, Βικίντας Σλίβκα (Vykintas Slivka). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από τη Γιουβέντους ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Μόντενα, Γκόριτσα, Ντεν Μπος και Άσκολι. Το 2017 «μετακόμισε» στη Σκοτία και με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν πραγματοποίησε 84 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας και έχει συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, στους δύο αγώνες με το Καζακστάν και την Αλβανία για το Nations League, διότι δεν ανήκε σε κάποια ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Χιμπέρνιαν. Κάτι που από σήμερα δεν ισχύει".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ